Activiteitencommissie

Er worden op school veel activiteiten georganiseerd met behulp van de ouders. Een aantal ouders neemt actief deel in een activiteitencommissie en vervult een voortrekkersrol. Andere ouders bieden hun hulp aan om de georganiseerde activiteiten tot een waar feest te maken voor de kinderen. Op onze website leest u meer over de activiteitencommissie. Lijkt het u leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de school? Laat het ons weten. Wij zetten graag de talenten en het enthousiasme van ouders in voor onze school.

Wie zijn wij?

Een aantal enthousiaste moeders die het leuk vinden feestelijke activiteiten voor de kinderen te organiseren.

Wat doen wij?

Voor alle kinderen van OBS Hagewinde organiseren wij o.a. de volgende activiteiten:
  • Sinterklaas
  • Kerst
  • Carnaval of Pasen
  • Startfeest
Wij vergaderen 8 à 10 keer per schooljaar. Gezellig en in ontspannen sfeer bedenken we samen leuke activiteiten bij één van de leden thuis.